Golvläggare i Skanör - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skanör

Annons:
I staden Skanör finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skanör som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skanör.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skanör hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skanör företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skanör som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skanör

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skanör vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Murarmästaren Skanör AB
Malmöv. 27
239 34 SKANÖR


Escoma AB
Halörsv. 2
239 31 Skanör

Annons:


Fakta om Skanör - golvlaggare.eu

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånarantal: 7265, år 2010

Pris på golvläggning i Skanör

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skanör varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skanör arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skanör.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skanör rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.