Golvläggare i Sjöbo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sjöbo

Annons:
I staden Sjöbo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sjöbo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sjöbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sjöbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sjöbo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sjöbo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sjöbo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sjöbo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Obea
Tomelillav. 741
275 92 Sjöbo


Skånska Platt AB
Föreningsg. 25
275 32 Sjöbo

Annons:


Fakta om Sjöbo - golvlaggare.eu

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Pris på golvläggning i Sjöbo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sjöbo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sjöbo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sjöbo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sjöbo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.