Golvläggare i Simrishamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Simrishamn

Annons:
I staden Simrishamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Simrishamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Simrishamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Simrishamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Simrishamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Simrishamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Simrishamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Simrishamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Miljögolv AB
Strandvägen 7
272 31 Simrishamn


Håkans Golv
Psilanderg. 3
272 32 SIMRISHAMN


Reiskogs Hantverk
Drickavägen 3
272 91 Simrishamn


Simons Måleri AB
Fabriksg. 30
272 36 SIMRISHAMN


Svetra AB
Brunnsg. 14
272 31 Simrishamn


Martinssons Industrigolv AB
Branteviksv. 9
272 37 Simrishamn

Annons:


Fakta om Simrishamn - golvlaggare.eu

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Pris på golvläggning i Simrishamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Simrishamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Simrishamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Simrishamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Simrishamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.