Golvläggare i Rydsgård - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Rydsgård

Annons:
I staden Rydsgård finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Rydsgård som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Rydsgård.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Rydsgård hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Rydsgård företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Rydsgård som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Rydsgård

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Rydsgård vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Schülers Golvservice / Villie GF
Villie 114
274 62 Rydsgård


Schülers golvservice
Villie 114
274 62 Rydsgård


Skurups Kakeltjänst
Parkg. 17
274 61 RYDSGÅRD

Annons:


Fakta om Rydsgård - golvlaggare.eu

Rydsgård är en tätort på Söderslätt i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är, liksom Skurup, ett järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad. Bebyggelsen består huvudsakligen av enfamiljshus och villor. I tätorten finns bl.a. frisör, kiosk, affär, vårdcentral, Hallenborgsskolan med låg- och mellanstadium.

Yta: 116,44 hektar
Invånarantal: 1361, år 2010

Pris på golvläggning i Rydsgård

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Rydsgård varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Rydsgård arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Rydsgård.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Rydsgård rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.