Golvläggare i Röstånga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Röstånga

Annons:
I staden Röstånga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Röstånga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Röstånga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Röstånga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Röstånga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Röstånga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Röstånga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Röstånga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nilssons Transport, Kaj
Kolema 581
268 68 Röstånga

Annons:


Fakta om Röstånga - golvlaggare.eu

Röstånga är en tätort i Svalövs kommun i Skåne. Röstånga ligger vid foten av Söderåsen. I Röstånga ligger Röstånga kyrka. Röstånga är kyrkby i Röstånga socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Röstånga landskommun.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 839, år 2010

Pris på golvläggning i Röstånga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Röstånga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Röstånga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Röstånga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Röstånga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.