Golvläggare i Råå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Råå

Annons:
I staden Råå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Råå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Råå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Råå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Råå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Råå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Råå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Råå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvbolaget I Helsingborg AB
Rååv. 74
252 70 Råå


Modi Bygg&Design I Hbg AB
Rååv. 35 E
252 70 Råå

Annons:


Fakta om Råå - golvlaggare.eu

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånarantal: 3047, år 2010

Pris på golvläggning i Råå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Råå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Råå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Råå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Råå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.