Golvläggare i Perstorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Perstorp

Annons:
I staden Perstorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Perstorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Perstorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Perstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Perstorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Perstorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Perstorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Perstorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Flowcrete Sweden AB
0435 - 40 01 10Peters Golvservice Perstorp
Fasanv. 29
284 37 PERSTORP


HA Kakelservice
Jeans v. 55
284 33 PERSTORP

Annons:


Fakta om Perstorp - golvlaggare.eu

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Pris på golvläggning i Perstorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Perstorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Perstorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Perstorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Perstorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.