Golvläggare i Påarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Påarp

Annons:
I staden Påarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Påarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Påarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Påarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Påarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Påarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Påarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Påarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Helsingborgs Golv & Kakel
Törng. 6
253 51 PÅARP

Annons:


Fakta om Påarp - golvlaggare.eu

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Pris på golvläggning i Påarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Påarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Påarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Påarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Påarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.