Golvläggare i Oxie - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Oxie

Annons:
I staden Oxie finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Oxie som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Oxie.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Oxie hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Oxie företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Oxie som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Oxie

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Oxie vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mrm Kakel & Golv I Oxie AB
Ängav. 1
238 34 OXIE


Bergström Interiör AB
Lockarps Kyrkov. 32
238 41 OXIE


Lynards Kakel I Skåne AB
Jöns Grecos v. 5
238 41 OXIE

Annons:


Fakta om Oxie - golvlaggare.eu

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Pris på golvläggning i Oxie

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Oxie varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Oxie arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Oxie.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Oxie rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.