Golvläggare i Osby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Osby

Annons:
I staden Osby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Osby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Osby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Osby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Osby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Osby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Osby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Osby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Olssons Colorama
V. Storg. 27
283 31 Osby


Olssons i Osby AB
V. Storg. 27
283 31 Osby


Olofssons Golvservice AB
Hovgården 1540
283 91 Osby

Annons:


Fakta om Osby - golvlaggare.eu

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Pris på golvläggning i Osby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Osby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Osby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Osby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Osby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.