Golvläggare i Örkelljunga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Örkelljunga

Annons:
I staden Örkelljunga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Örkelljunga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Örkelljunga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Örkelljunga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Örkelljunga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Örkelljunga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Örkelljunga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Örkelljunga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Colorama Örkelljunga
Hammarsmedsg. 7 A
286 32 ÖRKELLJUNGA


Örkelljunga Golv AB
Hammarsmedsg. 7
286 32 ÖRKELLJUNGA

Annons:


Fakta om Örkelljunga - golvlaggare.eu

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Pris på golvläggning i Örkelljunga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Örkelljunga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Örkelljunga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Örkelljunga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Örkelljunga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.