Golvläggare i Önnestad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Önnestad

Annons:
I staden Önnestad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Önnestad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Önnestad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Önnestad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Önnestad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Önnestad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Önnestad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Önnestad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Dennis Bygg I Önnestad AB
Ullstorps Byg. 78
291 93 önnestad

Annons:


Fakta om Önnestad - golvlaggare.eu

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Pris på golvläggning i Önnestad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Önnestad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Önnestad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Önnestad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Önnestad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.