Golvläggare i Ödåkra - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ödåkra

Annons:
I staden Ödåkra finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ödåkra som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ödåkra.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ödåkra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ödåkra företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ödåkra som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ödåkra

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ödåkra vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bygg & Entreprenad I Billesholm AB
Fleningev. 404
254 75 ödåkra


Kr-Sten
Merkuriusg. 71
254 72 ÖDÅKRA


Italiensk Art I Sten AB
Snöbollsg. 66
254 73 ödåkra


Stela Kakel & Sten
Lindareg. 19
254 75 ödåkra


Jerrys Golv AB
Merkuriusg. 188
254 72 ÖDÅKRA

Annons:


Fakta om Ödåkra - golvlaggare.eu

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Pris på golvläggning i Ödåkra

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ödåkra varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ödåkra arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ödåkra.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ödåkra rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.