Golvläggare i Nyvång - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nyvång

Annons:
I staden Nyvång finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nyvång som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nyvång.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nyvång hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nyvång företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nyvång som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nyvång

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nyvång vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Söderåsens Mark & Bygg HB
Månstorpsv. 4
265 50 Nyvång

Annons:


Fakta om Nyvång - golvlaggare.eu

Nyvång är en del av tätorten Åstorp i Åstorps kommun i Skåne län, belägen väster om E4:an. I Nyvång fanns Sveriges genom tiderna största stenkolsgruva. Gruvan, som hette schakt Carl Cervin (namnet efter bankiren Carl Cervin Stockholm), drevs mellan 1911 och 1966.

Yta:
Invånarantal: 600, år 2010

Pris på golvläggning i Nyvång

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nyvång varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nyvång arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nyvång.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nyvång rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.