Golvläggare i Nybrostrand - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nybrostrand

Annons:
I staden Nybrostrand finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nybrostrand som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nybrostrand.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nybrostrand hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nybrostrand företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nybrostrand som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nybrostrand

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nybrostrand vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ystad Golvservice AB
Örnv. 9
271 71 Nybrostrand


JP Plattsättning
Andv. 15
271 71 Nybrostrand


Ystad Golvservice AB
Örnv. 9
271 71 Nybrostrand

Annons:


Fakta om Nybrostrand - golvlaggare.eu

Nybrostrand är en tätort i Ystads kommun i Skåne län, belägen vid kusten öster om Ystad och söder om Köpingebro. För bebyggelsen i den östra delen av samhället har SCB avgränsat en separat småort, namnsatt till Nybrostrands fritidshusområde. Nybrostrand är ett villasamhälle med en del sommarhusbebyggelse vid Nybroåns utlopp i Östersjön.

Yta: 83,26 hektar
Invånarantal: 810, år 2010

Pris på golvläggning i Nybrostrand

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nybrostrand varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nybrostrand arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nybrostrand.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nybrostrand rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.