Golvläggare i Munka-Ljungby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Munka-Ljungby

Annons:
I staden Munka-Ljungby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Munka-Ljungby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Munka-Ljungby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Munka-Ljungby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Munka-Ljungby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Munka-Ljungby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Munka-Ljungby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Munka-Ljungby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ital Sten montage AB
S. Järnvägsg. 16
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Arehög, Dave
Måkabyggsv. 59
266 95 Munka


Jeziorski, Rafal
G. Örkelljungav. 38
266 33 Munka


Knutssons Plattsättning AB
Lindag. 1
266 31 Munka


Brantfelt Måleri AB
Krokhusv. 322
266 93 Munka


Ängelholms Art Of Covering AB
Toarps Backav. 228
266 92 MUNKA-LJUNGBY

Annons:


Fakta om Munka-Ljungby - golvlaggare.eu

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Pris på golvläggning i Munka-Ljungby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Munka-Ljungby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Munka-Ljungby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Munka-Ljungby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Munka-Ljungby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.