Golvläggare i Mörarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mörarp

Annons:
I staden Mörarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mörarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mörarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mörarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mörarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mörarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mörarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mörarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Naturstensmontage Bengt Svensson
Hjortshögsv. 431
253 54 Mörarp

Annons:


Fakta om Mörarp - golvlaggare.eu

Mörarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Mörarps socken i Skåne län. Mörarp räknas ibland som en förort till Helsingborg, då de flesta boende studerar eller arbetar i staden. Det finns ett flertal företag aktiva på orten, bland annat dambindsleverantören Dambi och kyl- och frysföretaget Sydfrys.

Yta: 114,89 hektar
Invånarantal: 1893, år 2010

Pris på golvläggning i Mörarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mörarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mörarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mörarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mörarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.