Golvläggare i Lund - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lund

Annons:
I staden Lund finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lund som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lund företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lund som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lund

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lund vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kävlinge Golv Miljö AB
Åsav. 8
222 70 Lund


Matthuset i Lund
Annedalsv. 9 A
227 64 Lund


Lundamattor AB
Förhandlingsv. 10
227 61 LUND


Beijer Byggmaterial AB
Bondev. 8
227 64 Lund


Claussons Parkett & Furuslipning
Östratornsv. 81
224 68 LUND


Nordsjö Idé & Design
Traktorgränden 3
226 60 LUND


Nybergs Golv Bengt
Sunnanv. 14 S
222 26 LUND


Nilsson, Bo
Tage Erlanders v. 33
227 62 Lund


Peters Plattsättning
Nöbbelövsv. 44
226 52 Lund


Stoby Måleri AB
Kalkstensv. 21
224 78 Lund


Nybergs Golv
Sunnanv. 14 S
222 26 LUND


Trescouleurs AB
Hyllegränd 5
223 59 Lund


Kirk, Konsult
Håstadmöllav. 13
225 94 LUND

Annons:


Fakta om Lund - golvlaggare.eu

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Pris på golvläggning i Lund

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lund varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lund arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lund.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lund rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.