Golvläggare i Lönsboda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lönsboda

Annons:
I staden Lönsboda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lönsboda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lönsboda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lönsboda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lönsboda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lönsboda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lönsboda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lönsboda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bothea Innovation AB
Ö. Flyboda 419
280 70 LÖNSBODA

Annons:


Fakta om Lönsboda - golvlaggare.eu

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Pris på golvläggning i Lönsboda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lönsboda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lönsboda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lönsboda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lönsboda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.