Golvläggare i Löddeköpinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Löddeköpinge

Annons:
I staden Löddeköpinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Löddeköpinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Löddeköpinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Löddeköpinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Löddeköpinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Löddeköpinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Löddeköpinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Löddeköpinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sune Olsson AB
Produktv. 1
246 43 Löddeköpinge


Skandinavisk Betong & Golvteknik AB
046 - 70 90 84Kdi Coating AB
Domherrev. 7
246 32 Löddeköpinge


Krzysztof Michalak
Lundåkrav. 180
246 51 LÖDDEKÖPINGE


Montbygg Hofterup
Lundåkrav. 185
246 51 LÖDDEKÖPINGE


Vtv Constructions AB
Litorinav. 12 D
246 55 LÖDDEKÖPINGE

Annons:


Fakta om Löddeköpinge - golvlaggare.eu

Löddeköpinge är en tätort i Kävlinge kommun och kyrkby i Löddeköpinge socken i Skåne. Löddeköpinge kyrka är från 1100-talet, tiden då många kyrkor byggdes runt om i Skåne i samband med att Skåne kristnades. Center Syd ligger i Löddeköpinge.

Yta: 361,56 hektar
Invånarantal: 6290, år 2010

Pris på golvläggning i Löddeköpinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Löddeköpinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Löddeköpinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Löddeköpinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Löddeköpinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.