Golvläggare i Löberöd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Löberöd

Annons:
I staden Löberöd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Löberöd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Löberöd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Löberöd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Löberöd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Löberöd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Löberöd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Löberöd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

T Rasmussons Kakel & Bygg AB
Höstg. 6
241 62 Löberöd


Carl-Gustav Martinsson Mekaniska Verkstad
Rolsberga Böstofta 114
241 61 LÖBERÖD

Annons:


Fakta om Löberöd - golvlaggare.eu

Löberöd är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Eslövs kommun i Skåne län men även innefattande en mindre del av Höörs kommun. Cirka två kilometer väster om centrala Löberöd ligger Löberöds slott.

Yta: 77,21 hektar
Invånarantal: 1127, år 2010

Pris på golvläggning i Löberöd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Löberöd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Löberöd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Löberöd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Löberöd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.