Golvläggare i Linderöd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Linderöd

Annons:
I staden Linderöd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Linderöd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Linderöd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Linderöd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Linderöd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Linderöd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Linderöd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Linderöd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

EmiClean Städservice AB
Knopparpsvägen
298 94 LINDERÖD

Annons:


Fakta om Linderöd - golvlaggare.eu

Linderöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Linderöds socken i Skåne. Linderöd har gett namn åt Linderödsåsen. E22 går igenom Linderöd. Linderöd ligger utmed den numera nedlagda och upprivna bandelen Kristianstad-Eslöv, tidigare Hörby-Tollarps Järnväg. Järnvägen lades ner 1957 och rälsen revs upp 1980.

Yta: 75,84 hektar
Invånarantal: 404, år 2010

Pris på golvläggning i Linderöd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Linderöd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Linderöd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Linderöd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Linderöd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.