Golvläggare i Limhamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Limhamn

Annons:
I staden Limhamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Limhamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Limhamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Limhamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Limhamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Limhamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Limhamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Limhamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Svenska Industribeläggningar Ltd Filial
Sveag. 36 B
216 14 Limhamn


A. Markholm Bemannings AB
Rudbecksg. 62
216 22 LIMHAMN


Sia Primekss
Geijersg. 2 C
216 18 Limhamn


Kosmos, Kossmo Natura AB
Valborgsg. 3 E
216 13 LIMHAMN


Kakelpågarna I Malmö AB
Högerudsg. 18
216 13 LIMHAMN


Enskild Firma Ekm
Linnég. 16
216 12 Limhamn


Birgersby Måleri AB
Grönalundsg. 14 B
216 16 Limhamn


Primekss Sweden AB
Geijersg. 2 C
216 18 Limhamn


Bunkeflo Golv & Kakelservice
Barlastg. 57
216 44 LIMHAMN

Annons:


Fakta om Limhamn - golvlaggare.eu

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Pris på golvläggning i Limhamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Limhamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Limhamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Limhamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Limhamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.