Golvläggare i Landskrona - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Landskrona

Annons:
I staden Landskrona finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Landskrona som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Landskrona.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Landskrona hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Landskrona företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Landskrona som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Landskrona

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Landskrona vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kakelfirman Landberg AB
Mejramgränden 5
261 61 LANDSKRONA


Ekbladhs Måleri AB
Rattg. 21
261 51 Landskrona


Professionell Betonggolvslipning Sverige
Onsjög. 8
261 51 Landskrona


Jassa Kakel & Klinkel
Koppargården 11 B
261 43 LANDSKRONA


Sundets Golvservice
070 - 636 36 72Golvfirman i Landskrona AB
Lundåkrag. 4
261 35 Landskrona


Multigolv I Skåne AB
Pilåkersg. 7 D
261 41 LANDSKRONA


Awu Bygg AB
Repslagarg. 20
261 40 Landskrona

Annons:


Fakta om Landskrona - golvlaggare.eu

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Pris på golvläggning i Landskrona

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Landskrona varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Landskrona arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Landskrona.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Landskrona rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.