Golvläggare i Kvidinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kvidinge

Annons:
I staden Kvidinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kvidinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kvidinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kvidinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kvidinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kvidinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kvidinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kvidinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Trähus Montage och Byggnads T.M.B
Ö. Storg. 18
265 72 KVIDINGE

Annons:


Fakta om Kvidinge - golvlaggare.eu

Kvidinge är en tätort i Åstorps kommun i Skåne län. I Kvidinge återfinns Kvidinge kyrka som uppfördes 1884 - 1886. Förpackningsindustrin JD Stenqvist har sitt huvudkontor här.

Yta: 153,06 hektar
Invånarantal: 1854, år 2010

Pris på golvläggning i Kvidinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kvidinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kvidinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kvidinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kvidinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.