Golvläggare i Kristianstad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kristianstad

Annons:
I staden Kristianstad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kristianstad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kristianstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kristianstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kristianstad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kristianstad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kristianstad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kristianstad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jarls Golv AB
Fäladsg. 6
291 59 KRISTIANSTAD


Mattshopen Lars Bruhno AB
Norretullsv. 15
291 32 Kristianstad


Sydsvensk Golvslipning AB
044 - 21 06 70Colorama HBM Golvexpo AB
Björkhemsv. 23
291 54 Kristianstad


Wallgårds Färg & Tapet
Mäster Bongg. 4
291 54 Kristianstad


H-Y Bygg och Måleri AB
Pionjärv. 1
291 35 KRISTIANSTAD


Ohlssons Måleri AB, P
Lyckans v. 21
291 43 Kristianstad


Kakel & Platt
Lyckedalsv. 190
291 92 Kristianstad


Arka Golv&Måleri AB
Industrig. 66
291 36 Kristianstad


Kakelservice Kristianstad
Tegelslagarev. 14
291 44 KRISTIANSTAD

Annons:


Fakta om Kristianstad - golvlaggare.eu

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Pris på golvläggning i Kristianstad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kristianstad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kristianstad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kristianstad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kristianstad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.