Golvläggare i Köpingebro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Köpingebro

Annons:
I staden Köpingebro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Köpingebro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Köpingebro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Köpingebro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Köpingebro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Köpingebro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Köpingebro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Köpingebro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Murab
Nybrov. 29
271 72 KÖPINGEBRO

Annons:


Fakta om Köpingebro - golvlaggare.eu

Köpingebro är med drygt 1 100 invånare den näst största tätorten i Ystads kommun i Skåne län. 1894 anlade Ystads sockerraffinaderi ett råsockerbruk på orten, något som gjorde att samhället blev en viktig ort för den svenska sockerindustrin.

Yta: 98 hektar
Invånarantal: 1134, år 2010

Pris på golvläggning i Köpingebro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Köpingebro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Köpingebro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Köpingebro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Köpingebro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.