Golvläggare i Klippan - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Klippan

Annons:
I staden Klippan finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Klippan som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Klippan.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Klippan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Klippan företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Klippan som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Klippan

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Klippan vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Er Byggare
Lantmannag. 10
264 31 KLIPPAN


Bennys Golv i Klippan AB
Björkv. 11
264 37 KLIPPAN


Tullssons Möbler AB
Hembygdsg. 2
264 36 Klippan

Annons:


Fakta om Klippan - golvlaggare.eu

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Pris på golvläggning i Klippan

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Klippan varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Klippan arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Klippan.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Klippan rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.