Golvläggare i Kävlinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kävlinge

Annons:
I staden Kävlinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kävlinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kävlinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kävlinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kävlinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kävlinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kävlinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kävlinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvcenter
Postv. 6
244 91 KÄVLINGE


Mickes Golv
Florav. 54
244 39 KÄVLINGE


J.P.R Kakel & Klinker
Vårbäcksv. 10
244 93 KÄVLINGE


Skandinavisk Betong Och Golvteknik AB
Företagshusvägen
244 93 KÄVLINGE


Brunos Golv, Bygg och Gräv, AB
Ö. Högsv. 141
244 93 KÄVLINGE


Hanssons Golv & Bygg AB
Ö. Ringg. 10
244 32 Kävlinge


GH Sydgolv AB
Företagshusv. 8
244 93 KÄVLINGE


Kakel Kontroll Syd AB
Tornerstigen 7
244 41 Kävlinge


Kävlinge Blomman
Ö. Högsv. 141
244 93 KÄVLINGE

Annons:


Fakta om Kävlinge - golvlaggare.eu

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Pris på golvläggning i Kävlinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kävlinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kävlinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kävlinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kävlinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.