Golvläggare i Kattarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kattarp

Annons:
I staden Kattarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kattarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kattarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kattarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kattarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kattarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kattarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kattarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvspecialisten I Helsingborg, AB
Ringg. 16
254 70 KATTARP

Annons:


Fakta om Kattarp - golvlaggare.eu

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Pris på golvläggning i Kattarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kattarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kattarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kattarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kattarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.