Golvläggare i Kågeröd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kågeröd

Annons:
I staden Kågeröd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kågeröd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kågeröd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kågeröd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kågeröd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kågeröd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kågeröd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kågeröd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golventreprenad Syd AB
Knutstorp 1086
268 76 KÅGERÖD

Annons:


Fakta om Kågeröd - golvlaggare.eu

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Pris på golvläggning i Kågeröd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kågeröd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kågeröd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kågeröd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kågeröd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.