Golvläggare i Hörby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hörby

Annons:
I staden Hörby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hörby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hörby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hörby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hörby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hörby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hörby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hörby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nilssons Golvservice
Slång. 7
242 34 HÖRBY


Färg & Golvhuset I Hörby AB
Nya Torg 10
242 31 Hörby


Anders Golv O Snickeriservice
Bessinge 7379
242 91 Hörby


Niclas Golv o. Service
Kyrkhult 2339
242 92 HÖRBY


Lopab I Hörby AB
Osbyholm Timotejv. 3
242 93 Hörby


Skånes Bygg O Badrumsrenovering KB
S. Rörum Wästantorp 4681
242 94 HÖRBY


Pingels Golv
Östraby 9205
242 97 Hörby


Nilssons Golvservice Gräv & Schakt AB
Slång. 7
242 34 HÖRBY

Annons:


Fakta om Hörby - golvlaggare.eu

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Pris på golvläggning i Hörby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hörby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hörby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hörby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hörby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.