Golvläggare i Höllviken - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Höllviken

Annons:
I staden Höllviken finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Höllviken som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Höllviken.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Höllviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Höllviken företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Höllviken som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Höllviken

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Höllviken vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Härdplastbeläggningar Gudmund Persson AB
Höllvikstrandsv. 55 A
236 38 Höllviken


Murex Bygg & Fasad AB
Idrottsv. 5
236 51 HÖLLVIKEN


Richard Carlsson Golvbehandling AB
Stjärndalav. 47
236 34 Höllviken


Hopp & Dopp AB
L. Hammars v. 26
236 37 HÖLLVIKEN


Rowini-Golv
Birgittav. 4
236 33 HÖLLVIKEN


Näsets Plattsättning AB
Amboltv. 11
236 32 Höllviken


RE Golv AB
Gränsv. 3
236 33 HÖLLVIKEN


Designbygg Skåne AB
Sjötorpsv. 26
236 34 Höllviken


Eriksson Golv AB, Richard
Gränsv. 3
236 33 HÖLLVIKEN


Golvservice I Höllviken AB
Fritidsv. 49
236 36 Höllviken

Annons:


Fakta om Höllviken - golvlaggare.eu

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Pris på golvläggning i Höllviken

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Höllviken varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Höllviken arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Höllviken.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Höllviken rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.