Golvläggare i Höganäs - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Höganäs

Annons:
I staden Höganäs finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Höganäs som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Höganäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Höganäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Höganäs företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Höganäs som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Höganäs

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Höganäs vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Broridas Hantverk AB
Håkantorpsv. 73
263 91 Höganäs


Höganäs Golv & Kakel AB
Sommarvindsgränd 4
263 34 HÖGANÄS


Hörnlunds Bygg & Kakel AB
Sånehögsv. 10
263 51 Höganäs


Gullberg & Zweigel HB
Sälgg. 8
263 32 HÖGANÄS

Annons:


Fakta om Höganäs - golvlaggare.eu

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Pris på golvläggning i Höganäs

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Höganäs varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Höganäs arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Höganäs.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Höganäs rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.