Golvläggare i Hässleholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hässleholm

Annons:
I staden Hässleholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hässleholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hässleholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hässleholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hässleholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hässleholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hässleholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hässleholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Selanders Golv
Grönängsslingan 3
281 33 HÄSSLEHOLM


Stoby Måleri AB
Okv. 6
281 51 HÄSSLEHOLM


Stengripen KB
Finjag. 15 A
281 50 Hässleholm


Golvservice AB
Källarbacksv. 1
281 39 HÄSSLEHOLM


Skånsk Hus Service AB
Borggårdsgatan 8
281 33 HÄSSLEHOLM


Kakelesset Anders Noring
Isopsgränden 1
281 33 HÄSSLEHOLM

Annons:


Fakta om Hässleholm - golvlaggare.eu

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Pris på golvläggning i Hässleholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hässleholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hässleholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hässleholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hässleholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.