Golvläggare i Hasslarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hasslarp

Annons:
I staden Hasslarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hasslarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hasslarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hasslarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hasslarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hasslarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hasslarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hasslarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ficht, Andrzej
Västkustv. 40
254 71 HASSLARP


Oscilko, Adrian
Västkustv. 40
254 71 HASSLARP

Annons:


Fakta om Hasslarp - golvlaggare.eu

Hasslarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Hasslarp grundades vid slutet av 1800-talet då ett sockerbruk anlades där Skåne–Hallands Järnväg korsar Hasslarpsån. Framställning av socker ur betor krävde tillgång till stora mängder vatten.

Yta: 51,06 hektar
Invånarantal: 474, år 2010

Pris på golvläggning i Hasslarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hasslarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hasslarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hasslarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hasslarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.