Golvläggare i Harlösa - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Harlösa

Annons:
I staden Harlösa finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Harlösa som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Harlösa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Harlösa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Harlösa företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Harlösa som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Harlösa

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Harlösa vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

A-Golv I Harlösa AB
Stenagården
241 65 Harlösa


Svedala Betong AB
Harlösa 406
241 64 HARLÖSA

Annons:


Fakta om Harlösa - golvlaggare.eu

Harlösa är en tätort i Eslövs kommun i Skåne, belägen ett par kilometer från Vombsjön. I Harlösa finns cementindustri och livsmedelsindustri med Harlösa Charkuterier. Tidigare fanns här Molinderska konservfabriken, i folkmun kallad mejeriet, som tillverkade kondenserad mjölk som såldes till fartyg världen över.

Yta: 77,91 hektar
Invånarantal: 763, år 2010

Pris på golvläggning i Harlösa

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Harlösa varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Harlösa arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Harlösa.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Harlösa rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.