Golvläggare i Hammenhög - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hammenhög

Annons:
I staden Hammenhög finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hammenhög som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hammenhög.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hammenhög hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hammenhög företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hammenhög som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hammenhög

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hammenhög vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Perssons Golv & Färg, AB
Simrishamnsv. 6
276 50 Hammenhög

Annons:


Fakta om Hammenhög - golvlaggare.eu

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Pris på golvläggning i Hammenhög

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hammenhög varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hammenhög arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hammenhög.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hammenhög rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.