Golvläggare i Gualöv - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gualöv

Annons:
I staden Gualöv finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gualöv som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gualöv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gualöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gualöv företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gualöv som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gualöv

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gualöv vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Andersen Malcolms Måleri
Jungfruv. 11
295 72 GUALÖV

Annons:


Fakta om Gualöv - golvlaggare.eu

Gualöv är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Gualövs socken i Skåne. I Gualöv ligger Gualövs kyrka från 1100-talet. Strax utanför Gualöv finns Pestbacken, en sanddyn som uppstod på 1600-talet sedan man hade avverkat skogen i området, något som i sin tur orsakade problem med sandflykt.

Yta: 71,89 hektar
Invånarantal: 530, år 2010

Pris på golvläggning i Gualöv

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gualöv varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gualöv arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gualöv.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gualöv rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.