Golvläggare i Genarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Genarp

Annons:
I staden Genarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Genarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Genarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Genarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Genarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Genarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Genarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Genarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Caroli Bygg & Design AB
Önneslöv 1062
247 98 GENARP


Svejmes Golv och Entreprenadverksamhet
Björnstorp 747
247 98 GENARP


Parsfelts Bygg & Kakel
Rådjursstigen 20
247 72 GENARP


Håkansson, Stefan
Hässleberga 551
247 99 Genarp


Remaljeringsbolaget Skandinavien KB
Kaplanstigen 8
247 71 Genarp


Zetterberg Kakel & Bygg AB
S. Ugglarp 601
247 98 GENARP


Arkdoria
Björnstorp 822
247 98 GENARP

Annons:


Fakta om Genarp - golvlaggare.eu

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Pris på golvläggning i Genarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Genarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Genarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Genarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Genarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.