Golvläggare i Furulund - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Furulund

Annons:
I staden Furulund finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Furulund som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Furulund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Furulund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Furulund företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Furulund som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Furulund

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Furulund vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Evanders Golv
Lackalänga Byg. 37 -2
244 60 FURULUND

Annons:


Fakta om Furulund - golvlaggare.eu

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Pris på golvläggning i Furulund

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Furulund varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Furulund arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Furulund.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Furulund rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.