Golvläggare i Fjälkinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Fjälkinge

Annons:
I staden Fjälkinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Fjälkinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Fjälkinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Fjälkinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Fjälkinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Fjälkinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Fjälkinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Fjälkinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fjälkinge Byggservice AB
Steglitsv. 1
290 34 FJÄLKINGE


Fjällkinge Industrigolv AB
Barumsvägen
290 34 FJÄLKINGE

Annons:


Fakta om Fjälkinge - golvlaggare.eu

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Pris på golvläggning i Fjälkinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Fjälkinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Fjälkinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Fjälkinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Fjälkinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.