Golvläggare i Eslöv - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Eslöv

Annons:
I staden Eslöv finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Eslöv som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Eslöv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Eslöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Eslöv företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Eslöv som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Eslöv

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Eslöv vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Eslövs Kakel AB
Storg. 2
241 30 ESLÖV


Sandby Golv
Ö. Strö 1217
241 91 Eslöv


Örestads Golv & Parkettslip
Öslöv 713
241 92 ESLÖV


Skåne Kakel & Klinker AB
Rårödsv. 16
241 39 Eslöv


Jfour Construction
Skomakareg. 8
241 38 ESLÖV


EMBA, Eslövs Måleri o. Byggnads AB
Bruksg. 7 B
241 39 Eslöv

Annons:


Fakta om Eslöv - golvlaggare.eu

Eslöv är centralort i Eslövs kommun i Skåne län och Sveriges 70:e största tätort med 17748 invånare år 2010. Spannmålshandel ägde tidigt rum vid stationen, vilken i folkmun kallades Eslövs börs. På 1870-talet fanns det bland annat två bryggerier, hästslakteri, sex brödbagerier, bokbindare, kopparslagare, svarvare...

Yta: 914,02 hektar
Invånarantal: 17748, år 2010

Pris på golvläggning i Eslöv

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Eslöv varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Eslöv arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Eslöv.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Eslöv rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.