Golvläggare i Eket - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Eket

Annons:
I staden Eket finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Eket som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Eket.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Eket hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Eket företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Eket som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Eket

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Eket vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kreatival AB
Kungsleden 58
286 95 EKET

Annons:


Fakta om Eket - golvlaggare.eu

Eket är en tätort i Örkelljunga kommun och kyrkby i Rya socken i Skåne, belägen längs E4 cirka sex kilometer söder om centralorten Örkelljunga. Rya kyrka ligger i Eket. Många i Eket jobbar på Ekets Mekaniska, som är en stor fabrik där.

Yta: 74,52 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Pris på golvläggning i Eket

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Eket varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Eket arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Eket.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Eket rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.