Golvläggare i Ekeby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ekeby

Annons:
I staden Ekeby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ekeby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ekeby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ekeby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ekeby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ekeby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ekeby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ekeby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

M W Golvslipning
Rundelsg. 10
267 76 Ekeby


Bartnik, Marek
Söderg. 90
267 77 EKEBY


Lewko, Krzysztof
Söderg. 90
267 77 EKEBY


Wieckowski, Przemyslaw
Söderg. 90
267 77 EKEBY


Modniewski, Rafal
Söderg. 90
267 77 EKEBY

Annons:


Fakta om Ekeby - golvlaggare.eu

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånarantal: 3230, år 2010

Pris på golvläggning i Ekeby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ekeby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ekeby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ekeby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ekeby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.