Golvläggare i Dösjebro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Dösjebro

Annons:
I staden Dösjebro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Dösjebro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Dösjebro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Dösjebro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Dösjebro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Dösjebro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Dösjebro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Dösjebro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wihlborgs Golv & Väggservice AB
Hällav. 5
244 95 Dösjebro

Annons:


Fakta om Dösjebro - golvlaggare.eu

Dösjebro är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Dösjebro avgränsas norrut av Saxån och i övriga riktningar av öppna fält. Orten har en grundskola, järnvägsstation, m.m. Föreningslivet består bland annat av fotbollsklubben Dösjöbro IF, scoutkåren och byalaget.

Yta: 57,10 hektar
Invånarantal: 858, år 2010

Pris på golvläggning i Dösjebro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Dösjebro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Dösjebro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Dösjebro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Dösjebro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.