Golvläggare i Degeberga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Degeberga

Annons:
I staden Degeberga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Degeberga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Degeberga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Degeberga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Degeberga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Degeberga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Degeberga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Degeberga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvtjänst Nord & Söner AB
Tingsv. 48
297 31 Degeberga


Tenghagen & Co AB, Epoxigolv
Bellarörsv. 4
297 95 Degeberga


Tenghagen & Co i Väst AB
Bellarörsv. 4
297 95 Degeberga


Tenghagen & Co I Kristianstad AB
Bellarörsv. 4
297 95 Degeberga


Epoxia S-E Tenghagen AB
Fästev. 36 -34
297 95 Degeberga

Annons:


Fakta om Degeberga - golvlaggare.eu

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Pris på golvläggning i Degeberga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Degeberga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Degeberga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Degeberga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Degeberga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.