Golvläggare i Bunkeflostrand - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bunkeflostrand

Annons:
I staden Bunkeflostrand finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bunkeflostrand som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bunkeflostrand.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bunkeflostrand hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bunkeflostrand företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bunkeflostrand som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bunkeflostrand

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bunkeflostrand vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kakel & Klinker K-H Stamm AB
Skomakarebyn 8 E
218 41 Bunkeflostrand


Bunkeflo Bygg och Kakel
Smedmästarebyn 2 G
218 41 Bunkeflostrand


Ardea Parkettslipning
Naffentorpsv. 46
218 47 Bunkeflostrand


Sten och Kakel Proffsen I Skåne AB
Hedmätaregatan 20
218 38 Bunkeflostrand


Riggbergers Golvservice
Klagshamnsv. 105
218 38 Bunkeflostrand

Annons:


Fakta om Bunkeflostrand - golvlaggare.eu

Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Yta: 362,78 hektar
Invånarantal: 10386, år 2010

Pris på golvläggning i Bunkeflostrand

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bunkeflostrand varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bunkeflostrand arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bunkeflostrand.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bunkeflostrand rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.