Golvläggare i Bromölla - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bromölla

Annons:
I staden Bromölla finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bromölla som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bromölla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bromölla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bromölla företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bromölla som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bromölla

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bromölla vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

KB Svenssons Golv & Vägg
Tunnelv. 12
295 91 Bromölla


PN Golv & Kakel AB
Nyängsg. 10 D
295 39 Bromölla


Pn Golv & Kakel Olofström AB
Industrig. 7
295 39 Bromölla

Annons:


Fakta om Bromölla - golvlaggare.eu

Bromölla är en tätort och centralort i Bromölla kommun i Skåne län. Bromölla samhälle är ett typiskt brukssamhälle och har vuxit upp runt Iföverken. Samhället består dels av en stor villabebyggelse och en mindre del flerfamiljshus. Dessa är framförallt lokaliserade till den nuvarande järnvägsstationen.

Yta: 557,77 hektar
Invånarantal: 7595, år 2010

Pris på golvläggning i Bromölla

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bromölla varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bromölla arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bromölla.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bromölla rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.