Golvläggare i Broby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Broby

Annons:
I staden Broby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Broby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Broby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Broby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Broby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Broby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Broby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Broby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

TT Golv Service HB
Västerg. 7
280 60 Broby

Annons:


Fakta om Broby - golvlaggare.eu

Broby är en tätort som är centralort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Kyrkan, Östra Broby kyrka, ligger mitt i byn vid torget. Mittemot kyrkan ligger det gamla gästgiveriet. Låg- och mellanstadieskolan heter Prästavångsskolan och högstadieskolan heter Göingeskolan. Bakom Prästavångsskolan ligger simhallen, sporthallen och idrottsplatsen

Yta: 368,49 hektar
Invånarantal: 2920, år 2010

Pris på golvläggning i Broby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Broby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Broby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Broby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Broby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.